lauantai 17. lokakuuta 2015

Hotellissa: Seurahuone Kotka

Heippa täältä Kotkasta!

Ensimmäinen tämän viikonlopun kisapäivistä on takana, huomenna vielä pitkä päivä edessä, joten akkujen latailu ja hyvät yöunet tulevat tarpeen. Tulevana yönä saankin rentoutua Sokos -hotelliketjuun kuuluvassa hotelli Seurahuoneessa. Huoneessa on kaksi yhteen työnnettyä sänkyä, mukavan vehreät maisemat ja tyylikäs kylpyhuone. Pidemmittä puheitta, tässä kuvia huoneesta:







Yllätyksekseni huoneeni on yhdistetty viereisen huoneen kanssa niin, että tänne mahtuisi 3 henkilöä yöpymään. Toisessa huoneessa on hieman leveämpi (90cm) yhden hengen sänky ja oma kylppäri. Hassua, että huoneet on näin jätetty yhteen. On minulla täällä ainakin tilaa! Alla kuvia tästä erillisestä, pienemmästä huoneesta.






Yövyn täällä siis yhden yön, mutta olisin kyllä viihtynyt pidempäänkin. Pidän varsinkin kylpyhuoneiden tyylistä. 

Jäähalli oli yllättävän kylmä, ja vieläkin meinaa vähän viluttaa, joten taidanpa suunnata lämpimään suihkuun, ja sitten mutustelen iltapalaa sängyssä köllötellen, katson viime viikonloppuna katsomatta jääneen Hercule Poirot -jakson Areenasta, ja yritän nukahtaa mahdollisimman ajoissa. Taidanpa ottaa yhden melatoniinitabletin ihan varmuuden vuoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!